× Üyelerimiz

Tecrübeli vosvos severlere birkaç soru

9 yıl 1 ay önce #1928 Yazan: hyasirkozan
Tecrübeli vosvos severlere birkaç soru, hyasirkozan tarafından oluşturuldu
Merhabalar,
Uzun zamandan beri kurduğum vosvos hayalini gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Hem kendim hemde ailem için alacağımız vosvosa bütçe olarak 10-11 bin tl ayırdık. Vosvos hakkında fazla bilgim olmadığı için forumda bana yardımcı olabilecek vosvos severler olduğunu düşündüm :)
- Bu bütçeyle alacağımız vosvos bizi yolda bırakma, çalışmama gibi problem çıkartır mı? Benlik sorun yok ama babamda kullanacağı için büyük bir sorun..
- Vosvos hakkında fazla bilgiye sahip olmadığım için alacağım vosvosun sıkıntısı olup olmadığını nerden anlayacağım?
- Vosvos modelleri olarak pre, vehic, düzcam gibi terimler duydum bunlar hakkında bana bilgi verip herhangi bir model önerirseniz beni çok mutlu edersiniz..

Şimdiden çok teşekkür ederim.. :)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

9 yıl 1 ay önce #1935 Yazan: Lenin
Lenin tarafından Tecrübeli vosvos severlere birkaç soru konusunda yanıtlandı
Merhaba dostum,

Öncelikle şu vosvos yolda bırakır konusuna değinmek istiyorum. Daha önceleri 1302 sahibiydim ve yolda kalmadım, şimdi ise 1300 sahibiyim yine yolda kalmadım. Yolda kalan vosvos sahibi insanlar vardır ama hepsi vosvoscu değildir. Bakımını yapmaz, neyi nasıl yapacağını bilmez. Standart bir araba gibi gören kesimdir genelde bunlar. O yüzden yolda kalma konusunu fazla dert etmemekle birlikte bakımlarını yaparsan hiç sorun yaşamazsın. Model olarakta ben bir düzcamseverim. O yüzden benim karşıma 2.000 liralık eksiksiz bir 1303'te çıkarsalar almam. İlk başlıyorsan ve maddi durumun da benimki gibiyse :) pre ile başlamanı tavsiye etmem. Biraz külfetlidir. O yüzden fırsatın varsa hem bombe cam hem de düzcama bin içine hangisi siniyosa o modele yoğunlaş ve acele etme. O fiyatlara eli ayağı düzgün vosvoslar bulabilirsin ama işin ticaretini yapanlara yaklaşmamaya çalış.
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: mustafa1968

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum