× Üyelerimiz

merhaba arkadaşlar :)

10 yıl 6 gün önce #1431 Yazan: cr0waz
merhaba arkadaşlar :), cr0waz tarafından oluşturuldu
merhaba arkadaşlar ben istanbul pendikte yaşıyorum ismim recep yaşım 22 müzisyenim :) şuan fiat uno araca sahibim fakat nerede bi vosvos görsem içim geçiyo adeta aracımı bi vosvosla değiştirmek istiyorum fakat bağzı korkularım var mesela vosvosla uzun yol yapabilmek mümkünmü ? km'de ne yakar bu tarz bi kaç konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 6 gün önce - 10 yıl 6 gün önce #1432 Yazan: İRİ
İRİ tarafından merhaba arkadaşlar :) konusunda yanıtlandı
Net olarak şöyle söyleyeyim: Eğer araba istiyorsanız şimdiki aracınız gayet ekonomik ve kullanışlıdır, hiç rahatınızı bozmayın. Ama ille de bir vosvos istiyorsanız biraz daha vakit ayırmanız gerekecektir. Kesin kararınızı verin, bölgenizdeki derneklerle iletişime geçin ve forumu takip edin.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

9 yıl 11 ay önce #1477 Yazan: VosVos
VosVos tarafından merhaba arkadaşlar :) konusunda yanıtlandı
Merhaba Recep Bey,
Açıkcası kullandığınız araç şehir içinde kullanılabilecek iyi araçlardan bir tanesi.İşiniz gereği de bu aracı kullanıyorsanız vosvosa geçmenizi önermem.Vosvos artık hergün binilebilecek bir araç değil maalesef.Eğer bu aracınızı satmadan almayı düşünüyorsanız haftasonları için gayet güzel bir tercih olacaktır.Ortalama şehir içinde 10lt tüketimleri var.Uzun yolda yapabilirsiniz sağlıklı bakımlı bir vosvos ile.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum