× Üyelerimiz

acemi vosvoscu

10 yıl 4 ay önce #1078 Yazan: tolga77
acemi vosvoscu, tolga77 tarafından oluşturuldu
merhaba, adim Tolga.

36 yasindayim, istanbul da ikamet ediyorum. Finans sektorunde calisiyorum. En buyuk hobim arabalar. Her zaman klasik bir araba sahibi olmak, onunla vakit gecirme, cesitli etkinliklere katilmak gibi bir hayalim olsa da, maddi imkansizliklar ve zaman sikintisi yuzunden uzak kaldim.

Vw beetle ise uzun suredir ilgimi ceken ve kendimce arastirmalar yaptigim bir model. Ama cok acemiyim. Bilmeden alip da sonra cok cekmek isteme. Zira,ne mekanikten anlarim ne kaportadan. Becerikli biri degilim, oyle lastik degistirmeyi bile beceremem.

Vosvos ile ilgili kendimce tespitlerimi yazip yorumlarinizi rica edecegim baska bir konuda, ama burasi tanitim basligi, burada olmaz diye dusunuyprum.

Hali hazirda gunluk olarak 2013 model honda civic kullanicisyim, esimde ise 2005 model accent admire var. Her iki arac da otomatik. :-)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 4 ay önce #1081 Yazan: VosVos
VosVos tarafından acemi vosvoscu konusunda yanıtlandı
Merhaba Tolga Bey,

Aramıza hoşgeldiniz.Aslında en güzelini yapmışsınız...Zamanında maddi zorluklarla alınan vosvoslar maalesef tam restorasyon yapılmadan kullanılıyor ve insanları soğutarak vosvosların vazgeçmek zorunda kalıyor.
Öncelikle 2.araç olması sizin için avantaj.Yavaş yavaş vosvosunuzu toplayabilir onu hergün kullanmayarak sorunları en aza indirebilirsiniz...
En kısa zamanda istediğiniz vosvosa kavuşmanız dileği ile :)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum