× Üyelerimiz

Merhaba ::)

10 yıl 7 ay önce #930 Yazan: Serdar
Merhaba ::), Serdar tarafından oluşturuldu
Herkese merhaba, ismim Serdar. :)

Vosvosumun ismi Dondurma. Kendisiyle buluşmamız 1 yıl öncesine rastlıyor. Herhangi bir muhabbetliğimiz olmamasına rağmen 2-3 ay gibi bir sürede kendisini bana sevdirmiştir. Özellikle zorlu kar yollarında herkesin dörtlüleri yakıp sağa çekmek zorunda kaldığı bir gece, bana sadece gaza dokunmamı söyleyip zincirli araçları bile kendisine hayran bırakacak bir atiklikle yolları katettiği o gece, ömrümün sonuna kadar kullanacağım aracın bu olduğuna karar vermemi sağlamıştır.

Kendisi şu sıralar biraz meşgul. Aramızın yine iyi olduğu bir gün, artık yollarda vosgirllerin dikkatini çekememekten yakındı, benim de bu duruma bir el atmam gerekliliğinden bahsetti. Ben de güzel günlerin hatırına kendisini toplamaya karar verdim. Oldukça uzun süren bir kaporta döneminden sonra yavaş yavaş kendisine gelmeye başladı. Şu sıralar aksesuar evresinde. 2-3 aya kadar yollardaki yerini alacaktır. :)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 7 ay önce #932 Yazan: VosVos
VosVos tarafından Merhaba ::) konusunda yanıtlandı
Merhaba tekrar :)

Karda gidebilen ender araçlardan biridir vosvos.Motorun arkasında olması ve arkadan çekerli olması sebebi ile karda sıkıntı pek yaratmaz :) İşin çoğunu bitirmişsiniz zaten :) Merakla bekliyoruz sonucu.Kolay gelsin

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum