× Sohbet

Tecrubeli Yardimi

9 yıl 1 ay önce #1927 Yazan: cevdetakman
Tecrubeli Yardimi, cevdetakman tarafından oluşturuldu
Merhabalar,
Eminim bir suru bu sekilde yazi okumussunuzdur ve gordugunuzde "öf sende mi ya" seklinde soyleneceksiniz fakat benim siz tecrubelilerden bir yoruma ihtiyacim var.
Yaklasik 3 hafta once ofise gidiyordum. 2006-2008 model bir Alfa romeo 147 almayi kafama koymustum. Fakat o gun yanimdan pirpir sesiyle sari bir vosvos gecti ve aklimi karistirdi. O gunden beri forumlar ilanlar bakmaya basladim. Arastirmalarim hala devam ediyor fakat tikanmis durumdayim. Ilk kez araba sahibi olacagim ve arabam ile benim aramda ayagimi yerden kessin yeter anlayisi disinda bir bag olacak. Bu sebeple dogru ve mutsuz olmayacagim bir karar almak istiyorum.
Evet Vosvos almaya karar verme asamasindayim fakat kafama takilan sorulara cevremdekilerden klasik yorumlar aliyorum. " Sanayi kuşu olursun ", " Surekli bakima gidersin", "arabaya binmek icin once bakim yaptirmak zorunda kalirsin" gibi ortalama turk mantigiyla cevaplar almaktayim. Yasim ve ekonomik durumum itibariyle yaptigim hesaplamalar dogrultusunda 25-30 Bin tl arasi bir aracim olacak ve masraflari 2-3bin tl yi ( yillik) gecmemesi gerekiyor benzin haric. Yine yaptigim arastirmalar sonucunda ic dizayni olsun bakimlari olsun temiz bir vosvos fiyati 12-15bin tl arasinda degisiyor. Acikcasi gorsel cekiciligi karizmasi ve duygusal olarak baglanmaya cok musait bir yapisi oldugundan icimde guclu bir his var almam gerektigine dair.
Yani anlayacaginiz vosvos kullanan, tecrubeli bir arkadasin bir kac onerisine ihtiyacim var. Asagidaki siralayacagim maddelere gore bana bir yorum yapabilirseniz inanin cok mutlu olurum belkide gostereceginiz yol bir kardesinizi daha vosvoslu yapacak :)
*Araba benim icin ihtiyac degil sadece gorsellik ve keyif olacaktir.
*Benzini onemli degil cunku haftasonlari eger ki gezersem kullanacagim.
*Motordan araba icinden parcalarindan gram anlamamakla beraber usta tanidigimda hic yok. Arac bakimlari 2.el parcalari bozuldugunda ne yapacagim sorularina bir cevabim yok.
*Yillik masraflari ortalama bir aractan fazla olmamali.

Tesekkurler simdiden.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

9 yıl 3 hafta önce #1938 Yazan: VosVos
VosVos tarafından Tecrubeli Yardimi konusunda yanıtlandı
Merhaba,Daha önce yanıtladım gibi bu başlığı dejavu mu oldum acaba :)

Masraf bir kere yapıp daha sonra yapmazsınız.Biraz daha masraflı bir araç zira parçaları eski,yeni parçaları kalitesiz.Ustalar şimdilik var ilerde ne olur bilemiyoruz :)

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

5 yıl 3 ay önce #2613 Yazan: cihovos
cihovos tarafından Tecrubeli Yardimi konusunda yanıtlandı
Masrafı bir kere tam yaparsanız ileride çok düşük yaparsınız :D

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum