× Sohbet

Antika Otomobil Federasyonu Sektör Araştırması

10 yıl 11 ay önce #684 Yazan: İRİ
Antika Otomobil Federasyonu Sektör Araştırması, İRİ tarafından oluşturuldu
Dahil olduğumuz klasik araç kullanıcılarının, güncel ve beklemekte olan sorunlarını giderebilmek amacıyla hazırlanmış bir anket. Kısa süren bu soruları cevaplamamız kamu kurumlarına sorunlarımızın federasyon bazında iletilmesini sağlayacak. VKOD'nin sitesinde yer alan yazıyı aynen aktarıyorum.

"Değerli Vosvos Severler,

Derneğimizin de kurucu üyesi olduğu Antika Otomobil Federasyonu – (AOF) Türkiye genelinde ilk kez yapılacak bir "Antika Otomobil Sektör Araştırması"nı 4 ana kategoride yürütmeye başlamıştır. Bu katagorilerinden birisi olan, "Klasik Otomobil Severler"e yönelik soru forumuna, daha etkin ve yaygın bir uygulama olması nedeniyle AOF web sayfasında yer verilmiştir.

Tüm Dernek ve form üyelerimizin gereken hassasiyeti göstererek, klasik otomobillerimizin envanterinin tam ve doğru bir şekilde çıkarılması ve bu envanter sonuçlarının AOF Yöneticilerince ilgili Kamu Kurumlarına (Ulaştırma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Kültür Bakanlığı gibi) sunularak çözümler ( Araç Muayenesi, Zorunlu Trafik Sigortası, Motorlu Taşıtlar Vergisi başta olmak üzere klasik vosvoslarımıza daha bir çok ayrıcalıklar talep edilecektir.) üretilmesi büyük önem arzetmektedir.

“Klasik Otomobil Severler Formu”, AOF web sayfasında online olarak ve katılımcıların fazla zamanını almadan kısa sürede doldurulabilecek şekilde hazırlanmıştır. Doldurulan formların sonuçları anında elektronik olarak Antika Otomobil Federasyon Merkezine ulaşacaktır.

Konuyla ilgili her türlü sorularınıza ve varsa tereddütlerinize formumuzun bu sayfasında yer verebilirsiniz.

"Klasik Otomobil Severler"e yönelik soru forum’u için: www.antikaoto.org linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

İlgi ve katkılarınız için teşekkür ederiz."

www.antikaoto.org

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

5 yıl 4 ay önce #2575 Yazan: vosvostayfun
vosvostayfun tarafından Antika Otomobil Federasyonu Sektör Araştırması konusunda yanıtlandı
Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için hocam, emeğinize sağlık ^^

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum