× Forum Hakkında

Vosvos İlan Verme

11 yıl 6 ay önce #208 Yazan: ToRnedo
Vosvos İlan Verme, ToRnedo tarafından oluşturuldu
Merhaba arkadaşlar,
Sitemize nasıl ilan ekleyeceğinizi buradan görebilirsiniz.Öncelikle sitemize giriş yaptıktan sonra üste bölümde yer alan İlanlar bölümünden İlan ekle kısmına tıklayınız.Açılan sayfada kategoriler bölümünden ilan vereceğiniz kategoriyi seçiniz.


Uygun kategoriyi seçtikten sonra zorunlu olan gri yerleri doldurunuz.Beyaz olan yerleri isteğinize bağlı olarak doldurunuz.



Resimleri yükleme kısmı Resim Ekle(Add Files) butonuna tıkladıktan sonra eklemek istediğiniz resimleri seçin.Çoklu eklemek için pencerede ctrl tuşuna basılı tutarak resimlerinizi seçebilirsiniz.En fazla 5 adet resim ekleyebilirsiniz.Daha sonra Yükle(Start Upload) butonuna tıklayıp resimlerinizi yükleyiniz.



İşlem bittikten sonra Kaydet'e tıklayarak ilanınızı kaydedebilirsiniz.Eğer bir uyarı çıkarsa bu bölüm kırmızıya dönerek düzeltmelisiniz yada giriş yapmanız gerekmektedir.Takıldığınız noktaları buradan paylaşabilirsiniz.Şimdiden hayırlısı olsun
Ek dosyalar:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 10 ay önce #721 Yazan: Volkswagenci-Ahmet
Volkswagenci-Ahmet tarafından Vosvos İlan Verme konusunda yanıtlandı
Forum sitelerinde bu eklenti henüz yok , ilk defa sizden görüyorum. Tebrik ederim.
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: VosVos

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 10 ay önce #722 Yazan: VosVos
VosVos tarafından Vosvos İlan Verme konusunda yanıtlandı
Diğer forumlarda aslında var ancak forum içinde başlık açarak satılık ilanı verebiliyorsunuz...Biz biraz daha farklı ve düzenli olması için bu yolu tercih ettik.İlginize teşekkür ederiz

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum