× Tip 1 - Vosvos

Pre vosvos

10 yıl 5 ay önce #1105 Yazan: Magirus
Merhaba;
Elime yakın zaman da 5.000 tl gibi bir para geçecek bu para ile pre kasa bir vosvos almak istiyorum. Yazılanları okudum restorasyonun maddi manevi zor bir süreçte olduğunu biliyorum ama yinede buna değeceğini düşünüyorum ki toplanmış bir vosvos da alsam orjinaline sadık kalarak toplamak istediğim için pek çok parçasını sağlam da olsa değiştirecem. Benim sorum internette şu aralar pre modellerin genelinde fiyatları acayip uçmuş durumda bu yüzden istanbulda yada istanbul a yakın illerde nereleri araştırmamız kimlere sormamız gerekir.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 5 ay önce #1106 Yazan: VosVos
VosVos tarafından İzmirden Merhabalar 66 ve altı pre almayı düşünüyorum konusunda yanıtlandı
Merhaba,
En kısa zamanda aradığınız vosvosa kavuşursunuz umarım.67 ve öncesi badem farlı modeller ne yazikki zamanında hurdaya giden modeller.Bu sebepten şu sıralar fiyatları yüksek.Kaporta parçaları neredeyse yok..Farı bile bulmak zor açıkcası.Elinize belli bir miktar geçip daha sonra yeteri şekilde bütçe ayıramayacaksanız daha yeni model (67 ve sonrası) alarak tecrübe edinmiş olursunuz...Tabi ki bu iş imkan meselesi.

Bakacağınız yerler sokaklar.Kalmamıştır ama belli olmuyor bir köşe başında yatan bir vosvos bulabilirsiniz.Onun dışında hergün ilan sitelerine bakmak gerekiyor :)
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: boragoren

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum