× Üyelerimiz

Herkese merhaba cümleten Selamun Aleyküm :)

10 yıl 5 ay önce #1111 Yazan: maykon
Herkese merhaba cümleten Selamun Aleyküm :), maykon tarafından oluşturuldu
Öncelikle herkese selamlar iyi forumlar :) Uzun zamandır bu sevimli araçları takip ediyorum ve karsıma bu güzel site çıktı ve iyiki çıkmıs bir çok şey öğrendim daha şimdiden. İstanbul dışında üniversite öğrencisiyim hem en büyük tutkum olan vosvos u yasayabilmek hemde bu küçük şehirde ayağımı yerden kesmek için ideal bir araba oldugu için bu vosvos sahibi olmaya karar verdim. Ve siz değerli vosvos kullanıcalarının fikirlerinden yararlanmak istiyorum :)

Max.8-9 bin TL bütçem var Sizce bakımsız bir hurda aracı motordan kaportaya toplatıp mı kullanayım ? (veya 8-9 bin tl ye toplanırmı )
Yoksa piyasadan yapılmıs yürürlü bir araç alarak mı ?

Ve son olarak bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim ? Siz vosvosunuzu yaptırken, alırken,kullanırken kazandıgınız tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim memnun olurum.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum, Şimdiden teşekkürler. Herkese iyi forumlar...

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 5 ay önce - 10 yıl 5 ay önce #1113 Yazan: VosVos
VosVos tarafından Herkese merhaba cümleten Selamun Aleyküm :) konusunda yanıtlandı
Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz şimdiden vizelerde başarılar :)

8-9 bin şu an için güzel vosvoslar alınabilir.Ancak elinizi çabuk tutmakta fayda var kış geçtikten sonra fiyatlarda uçuşa geçiyor :)
Alıp toplatmak öğrenci için zor bir iş.8-9 binlik düzgün bir kaplumbağa alır iseniz ve bu işe tutku ile bağlıysanız öğrencilik hayatı bittikten sonra toplamaya başlayabilirsiniz :) Zira 8-9 binliraya toplanması neredeyse imkansız...Toplanır ancak 2 sene içinde gene toplanması gerekir :) O yüzden mümkünse hiç toplanmamış az çürüğü olan bir vosvos almanızda fayda var ki bu yıla kadar toplanmayıp çürüğü az ise bundan sonrada bakılırsa çürümez...Komple soyulup boyanan vosvoslar yeteri kadar özen gösterilmediği için genelde 3-4 sene içinde tekrar çürümeye başlıyor.

Öncelikle beğendiğiniz hoşuna giden vosvosu ustasına göstermelisiniz.Biz şuralara bakın desekte usta kadar göremeyebilirsiniz.

Bi anımı anlatmak isterim;
İlk vosvosumu almak için ilanları geziyordum.Güzel gözüken o zamanlara uygun fiyatlı sayılabilecek bir 1302 buldum.Gittim inceledim ancak hiçbir vosvos ustasını tanımıyordum.Yeni model bir aracım vardı.Neyse ben inceledikten sonra hoşuma gitti ve kaportacıya götürmeye karar verdim.Kaportacım işinin ehli ancak eski arabalar ile uğraşmayan genç bir kaportacı.Etrafında döndün inceledi baktı yolcu tarafına geld...Ve ayağı ile dış siyah olan marşpiyele bastı.Marşpiyel yamuldu ve dedi ki "Arabanın en sağlam yeri çürük bu sana gelmez".Bende haklı olduğunu düşünerek vosvosu almaktan vazgeçtim :) Aslında 6 tane vida ile tutturulmuş en sağlam yeri değildi orası.Evet yeni araçların belki en sağlam yeri marşpiyel ancak vosvoslarda iç ve dış olarak ayrılıyordu.Fakat bunu bilemediğimiz için vazgeçmiştim o vosvostan.Bu işi ustası bilir...En güzeli beğendiniz bir vosvosu ustasına baktırın.

İyi forumlar
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: maykon

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum