× Restorasyon

Restorasyona Uygun Pre'67 Beetle Arıyorum

6 yıl 10 ay önce #2386 Yazan: Fatihfisek
Restorasyona Uygun Pre'67 Beetle Arıyorum, Fatihfisek tarafından oluşturuldu
Herkese merhabalar;
Öncelikle ilan kısmında bu konuyu gündeme getirmediğim için bağışlayın. Orada fazla kişiye ulaşamamak düşüncesiyle başlığı burada oluşturmak durumunda hissettim kendimi.

Yukarda da belirttiğim gibi, restorasyona uygun '67 öncesi vosvos arıyorum. 10-12 senedir imkanlarımın yetersizliği sebebiyle bir türlü gerçekleştiremediğim bu tutkumu şimdi gerçekleştirme fırsatı yakalamış gibiyim.

67 öncesi modeller 2008-2010 yıllarında kolayca bulabilirken yıllar geçtikçe malesef bu tutkunun 'aşırı' boyutlarda ticarete dökülmesi ile birlikte vosvosların ruhunu hissedecek ve onlarla tutkuyla ilgilenecek insanların sayısı da çok çok azaldı. Geçmiş yıllarda yeterli imkanım yokken karşımda bir çok seçenek mevcuttu fakat şimdi az da olsa imkanım varken hem araç bulma sıkıntısı var hem de piyasa çakalları ile uğraşmak çok zor, ayrıca kalp kırıcı, umut bitirici ve 'neden çakallık be kardeşim?' sorusunun defalarca sorulmasına sebep...

Uzun lafın kısası sizden isteğim ellenmemiş, kaportasıyla hiç oynanmamış, çürükleri abartılı olmayan, şirazesi kaymamış, kupa-şase sökülmemiş hiç restorasyon görmemiş bir '67 öncesi bulmam konusunda bana yardımcı olmanız. Bütçem 10-14 arası değişecek.

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ve güzel forumlar diliyorum.
Sevgiler.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum