× Tip 1 - Vosvos

T1 model değiştirme

10 yıl 11 ay önce #657 Yazan: zavazingo
T1 model değiştirme, zavazingo tarafından oluşturuldu
Öncelikle hepinize merhaba. Nasip olursa önümüzdeki yılbaşından sonra birikimim ve krediyle birlikte bir t1 alacağım. Öğrenciyim ve bu hayalim içi n 2 yıldır para biriktiriyorum ve yılsonunda bu 5.000 tl olacak. ve kpss'ye girdim. nasip olur da memur olursam(ki şuan katiplik peşinde koşturuyorum) çok daha rahatlayacağım. kısa kesmeliyim galiba. bildiğiniz üzere t1'in samba modeli gençliğimin hayali fakat türkiye'de malesef ki bulamadım veya yeterince aramayı bilmiyorum. diyeceğim şudur ki herhangi bir hurda t1 alıp uygun ustaları bulduğumda bunun dış görünüşünü,kasasını samba model yaptırabilir miyim ve devlet bana bu konuda ne gibi zorluklar çıkartır ? :)) şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 11 ay önce #659 Yazan: VosVos
VosVos tarafından T1 model değiştirme konusunda yanıtlandı
Merhaba sitemize ve aramıza hoşgeldiniz,

Açıkcası biriktirdiğiniz para hurda t1 bulmak bile zor :) İnanılmaz rakamlar isteniyor...Bulsanız bile parçasını bulmakta sıkıntı açıkcası.
Kaportacılar tabi ki istediğinizi yapar ancak inanın akıl almaz fiyatlara çıkar bu iş ve bitmesi uzun süreleri alır.Hem vosvostan soğursunuz hem de istediğinizi elde edemeyebilirsiniz.Heves kırmak gibi olmasın ancak ciddi anlamda hayalinizi gerçekleştirmek zor olacak.

Önerim T2 ile uğraşmanız olacaktır.Zaten bakarsanız T2 lerin bile fiyatları artmakta...

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 11 ay önce #662 Yazan: davuller
davuller tarafından T1 model değiştirme konusunda yanıtlandı
aramıza hoşgeldin dost.öncelikle t1 samba modelinin bulunmayacağını öğrenmişsin. bende yaklaış 2 ay öncesine kadar seninle aynı düşünüyordum ancak işin içine girince bıkacak seviyeye geliyorsun . zaten yaşlı araçların sıkıntılı olduğu şu dönemde aracına sonradan cam açtırmak ve onu işlettirmek çooooook sıkıntı verecektir sana. admininde dediği gibi sana tavsiyem 3-4 civarında ve kaportasının gönyesi yerinde olan bi t2 alıp yavaş yavaş toplarmaanda fayda var

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum