paragon Forumda yeni bir ' Pedal Commander' konusu oluşturuldu. 8 yıl önce

Pedal Commander elektronik gaz pedal sistemine sahip araçlarda fabrikasyon sırasında üretimde uygulanan gecikme süreleri ve aracın tepki verme hantallığını ortadan kaldırıp, gaz potansını daha da yükseltiyor, yani var olan fiziksel gücünüzü limitlerden ve gecikme sürelerinden kurtarıp size asıl gücü verimli bir şekilde kullanmanız için olanak sağlıyor.

Pedal Commander uygulaması için aracınızın elektronik gaz pedal sistemine sahip olması gerekmektedir.


Merdiven altı üreticilerin karalama tabiriyle "yani bu cihaz olmadan gaza biraz fazla basarım ne olmuş" veya "dipgaz yaparım aynı şey" mantığından ötesi mevcuttur. Ayrıca dilediğiniz konfor ve sürüş hakimiyeti için farklı modlar ile sürüş keyfinizi konum ve lokasyonunuza göre ayarlayabiliyor, araç memnuniyetinizi yükseltiyor.

Bulunduğunuz ortam koşulları (yokuş, offroad, şehir içi vs.) ve ruh halinize göre düzenlemenizi sağlayan 4 ana mod ile birlikte 8 ara mod mevcut, toplam 32 farklı modda sürüş gerçekleştirebilirsiniz.

Turbo eksiği olan atmosferik motor sahibi araçlar için zaten tek kurtarıcı diyebiliriz, öte yandan ürünün uygulama yelpazesi çok geniş ve her araçta farklı amaçlarla kullanılıyor.

Montajı dakikalar içerisinde herhangi bir kesme, delme, kırma ve vidalama işlemi yapılmadan soketli yapısı sayesinde hızlıca yapılır ve siz bu sürecin içerisinde yer alabilirsiniz.

Uygulamanın herhangi bir garanti dışı, fiziksel hasar veren veya ileri vadede aracınıza zarar veren bir etkisi mevcut değildir. Garantinize sıkıntı yaratmaz, zaten montajında da yine kesme, delme, vidalama gibi fiziksel hasar veren uygulamalar yapılmaz, uygun soketleri yuvaya yerleştirirsiniz ve kullanıma hazırdır.

Pedal Commander ile kalkış ve rampalardaki hantallığı giderebilir, güç gerektiren durumlarda vites düşürme sorunundan kurtulabilirsiniz. Test sürüşleri ücretsizdir, aynı şekilde ürünü teslim aldıktan sonra 7 gün koşulsuz iade şansınız mevcuttur, aracınızda dilediğiniz gibi deneyebilirsiniz.

Pedal Commander ve Chip Tuning - Yazılım uygulamaları tamamen farklı amaçlarla kullanılır, genel merkezimizde Beyin Yazılımı, Chip Tuning ve Pedal Commander uygulamalarının hepsini gerçekleştirebiliyoruz. Yazılım ve Chip Tuning uygulamalarında ise yalnızca beygir ve tork artışı hedeflenirken var olan fiziksel gücünüz tolerans limitleri itibariyle yükseltmektir. Ancak amacınız var olan gücü etkili kullanmak ise sizin çareniz Pedal Commander olmalıdır.

Detaylı bilgi için hemen arayın!
0 542 325 25 03 / 0 312 378 06 47
www.pedalcommander.com.tr
www.vitalengarage.com

Devamını Oku...