× Modifiye

spor helezon,alçaltma

10 yıl 8 ay önce #861 Yazan: kerim
spor helezon,alçaltma, kerim tarafından oluşturuldu
arkadaşlar merhaba ,yeniyim dememe gerek varmı bilmiyorum :)

önlere spor helezon ve alçaltma işlemi konusunda yorumlarınızı bekliyorum,
hani çoğu ellenmemiş vosvos, yüksek duruyor,bir kaç kişi bindiğimizde yada öne bir parça yük koyduğumda yol tutuş, viraj alama durumu falan daha iyi oluyor. estetik olarakta alçaltma daha iyi duruyor gibi geliyor bana ,ama ,2 kişi daha binip,2 de valiz atınca başlarmı yolda,kasistte sürtmeye ,çamurluk tekerleğe,yada direksiyon tam tur yaparken yine çamurluk teker takılması olurmu ,merak ediyorum,hobilik değilde, günlük kullandığım bir araç bizim vos,yorumlarınız o yüzden önemli,en ufak bir sıkıntı yaşayan olduysa bu alçaltmayla ilgili ,direk askıya alacağım olayı .

cevaplar için teşekkürler.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

10 yıl 8 ay önce #862 Yazan: VosVos
VosVos tarafından spor helezon,alçaltma konusunda yanıtlandı
Sadece spor helezon ile sürtme yaşayacağınızı düşünmüyorum.Ancak tabi ki bu konuda kesin konuşamıyoruz...Vosvoslar yıllar içinde bir çok işlemden geçebiliyor ve bazılarında alçaltma olmasa bile sürtmeler ile karşılaşabiliyoruz.Ancak helezon ile deneyebilirsiniz... En fazla lastik ebatlarını ufaltarak çözüm bulursunuz,içinize sinmez ise orjinal helezonları takar yolunuza devam edersiniz :) Onun dışında alçaltma yöntemlerine girmeyin hem maliyet yükselir hem de sürtme olasılığı artar.

Orjinal komfor azalacaktır.Alt takıma daha fazla yük biniyor ve alt takım yapma kmniz düşüyor.Bunlarda gülün dikenleri maalesef :)
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: kerim

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Geliştiren: Kunena forum